Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 14/8 στην Αγία Νάπα με θύμα 22χρονο…
από τη Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ δύο 22χρονοι περπατούσαν στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας, δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από δύο άγνωστους τους άντρες, οι οποίοι τραυμάτισαν τον ένα στην περιοχή του λαιμού και τον δεύτερο στην πλάτη και απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

Οι δύο 22χρονοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι, όπου διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος 22χρονος υπέστη τραύμα στην καρωτίδα και υπέκυψε, ενώ ο δεύτερος υπέστη τέσσερα τραύματα στην πλάτη και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι ύποπτοι είναι νεαρής ηλικίας και ο πρώτος περιγράφεται ως κοντός, παχουλός και ψιλοκουρεμενος και φορούσε Τζην παντελόνι και άσπρο πουκάμισο, ενώ ο δεύτερος ως κοντός, με κοντά μαύρα μαλλιά και ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese