Ο Πρόεδρος, Δρ. Ν. Χρήστος Καζαντζής και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕλληνοΒουλγαρικού… Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Μπακατσέλου.

«Ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος ήταν φιλάνθρωπος και ευπατρίδης, με κοινωνική προσφορά και τεράστια συμβολή στην επιχειρηματική κοινότητα της Μακεδονίας και ολόκληρης της Ελλάδας. Θα παραμείνει ζωντανός στη μνήμη μας, ως ένας ακούραστος επιχειρηματίας με όραμα, δημιουργικότητα και πάθος, ο οποίος κατάφερε να γράψει τη δική του Ιστορία στην ελληνική οικονομία. Ελπίζω ότι πολλοί νεότεροι θα διδαχθούν από τους αγώνες του και θέλω μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του» υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ.Ν. Χρήστος Καζαντζής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα, αντί για στεφάνι, να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» στη μνήμη του εκλιπόντος, ο οποίος διετέλεσε –μεταξύ των άλλων διακεκριμένων θέσεων που κατείχε – και πρώτος πρόεδρος και ιδρυτής του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγίας Θεοδώρας 1, Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30 2310 280490 Fax. +30 2310 253835
e-mail: hbccing@gmail.com
ιστοσελίδα: https: //www.hbccing. comEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese