Η Diana Reyes έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν έγινε γνωστό πως αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες…
με την εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πουέρτο Ρίκο ενώ διανύει το 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η 23χρονη αθλήτρια έμαθε εντελώς τυχαία πως είναι έγκυος όταν δύο ημέρες πριν αναχωρήσει με την αποστολή του Πουέρτο Ρίκο για τη Βραζιλία, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

voley2Όταν υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους αφού δεν είχε σοβαρά χτυπήματα, οι γιατροί ανακάλυψαν πως ήταν έγκυος.

Η έκπληξή της ήταν τεράστια αφού δεν είχε κάποια συμπτώματα και το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Οι γιατροί της έδωσαν το «οκ» αφού δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, ωστόσο η ίδια το ανακοίνωσε στον προπονητή και τις συμπαίκτριές της, όταν η αποστολή προσγειώθηκε στο Ρίο.

Όπως σημειώνει η Sun, αψήφησε μάλιστα τον ιό Ζίκα, ο οποίος εγκυμονεί κινδύνους για τις γυναίκες που κυοφορούν. Βέβαια η παρουσία του Πουέρτο Ρίκο στο τουρνουά τη βόλεϊ ήταν αποτυχημένη αφού με τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όμως η Reyes κατάφερε να εκπληρώσει ένα από τα όνειρά της αγωνιζόμενη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese