Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Η… άσημη Ονδούρα έβγαλε εκτός….
ολυμπιακού τουρνουά της Αργεντινή, μετά το 1-1 που απέσπασε, γεγονός που δεν έμεινα ασχολίαστο από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
“Με όλο το σεβασμό στην Ονδούρα, είναι μια χώρα που παίζει καλό μπέιζμπολ, αλλά από ποδόσφαιρο δεν έχει ιδέα. Και μας απέκλεισαν”, τόνισε ο θρύλος του ποδοσφαίρου στον ραδιοφωνικό σταθμό “La Red”.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πρόσφερε τη βοήθειά του στον προπονητή της ομάδας, Βάσκο Ολαρτικοετσέα, αλλά εκείνος δεν τη δέχτηκε. “Προσφέρθηκα να βοηθήσω, αλλά μου είπε πως δεν χρειάζεται. Δεν έχω παράπονο από εκείνον, είναι πολύ καλός άνθρωπος κι εγώ ήθελα να τον βοηθήσω γιατί ήξερα πως θα ερχόταν καταστροφή”, τόνισε.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πετάξει τα… καρφιά του για την ηγεσία της ομοσπονδίας. “Η ομάδα έπαιζε στο Ρίο κι αυτοί ήταν στο Μαϊάμι και λιάζονταν. Δεν τους νοιάζει το ποδόσφαιρο της χώρας. Αυτό που έγινε με τον Μέσι τους εξέθεσε”, ανέφερε.

Τέλος, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την πρόσληψη του Εντγκάρντο Μπάουζα στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή. “Υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάμε στο Μουντιάλ. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά θα είναι δύσκολο”, είπε.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese