Το δικό τους αγώνα θα δώσουν περίπου 12.000 ιερόδουλες που έχουν…
εγκατασταθεί στη πόλη του Ριο. Οι εργαζόμενες στην βιομηχανία του σεξ περιμένουν έξω απο τα πολυτελή ξενοδοχεία μπαρ και
αλλα πολυσυχναστά σημεία της πόλης στήνωντας καρτέλι σε πελάτες. Φυσικά χρησιμοποιύν facebook και Tinder προκειμένου να ψαρέψουν περισσότερους πελάτες.

Όπως δηλώνουν τα κορίτσια του αγοραίου έρωτα έχουν αποφασίσει να ρίξουν τις τιμές καθώς στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου οι οπαδοί προτιμούσαν να δούμε τους αγώνες , παρά να πληρώσουν για τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail έχει κυκλοφορήσει τιμοκατάλογος όπου διαφημίζει ότι τα 30 λεπτά σεξ κοστίζουν 10 ευρώ, μείωση της τάξης του 50%.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας σημείωσε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ καθώς προμήθευσε τους αθλητές που θα μείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό με 450.000 δωρεάν προφυλακτικά, δηλαδή 45 ανά αθλητή για το σύντομο χρονικό διάστημα που βρεθεί στη Βραζιλία. Από αυτά και για πρώτη φορά δόθηκαν 100.000 γυναικεία προφυλακτικά και 178.000 συσκευασίες λιπαντικού.

Ο αριθμός προφυλακτικών που θα διατεθεί στους αθλητές είναι τριπλάσιος σε σύγκριση με εκείνον που δόθηκε πριν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese