Ένα μήνα μετά το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας και ψάχνουν…
ακόμα τις ευθύνες. Οι εξελίξεις τον τελευταίων ημερών που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ραγδαίες και αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Εκληματικά λάθη, γκάφες και παραλείψεις…αλλά δεν πληρώνει κανείς!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, η Κούλα Θεοφάνους, μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη εξέφρασε την διαμαρτυρία της γιατί κανένας δεν πλήρωσε ακόμα την γκάφα ολκής της αστυνομίας με τους Σέρβους εκτελεστές

«Όσα τους έλεγα, ότι υπάρχει κλίκα στην Αστυνομία, τώρα επιβεβαιώνονται» ανέφερε η μητέρα του Φάνου, προσθέτοντας ότι και για τον σύζυγό της τούς έλεγε ότι κινδυνεύει, αλλά δεν πήραν μέτρα. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το φονικό στην Αγία Νάπα, ανέφερε, γνώριζαν ότι θα έρχονταν εκτελεστές για να σκοτώσουν τον γιο της και δεν έκαναν τίποτε. «Δεν προστάτευσαν τον γιο μου», τονίζει, «ενώ είχαν τις πληροφορίες ότι κινδύνευε και πως θα έρχονταν εκτελεστές για να τον σκοτώσουν».

Σε μια νέα εξέλιξη, αγωγή κατά της Δημοκρατίας προτίθεται να κινήσει η μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη, Κούλλα Θεοφάνους.

Η κ.Θεοφάνους, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, θα ζητήσει συνάντηση με τον ίδιο τον Αρχηγό. Αντικείμενο της αγωγής θα είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μη προστασία του γιου της από της αρχές, οι οποίες ενώ γνώριζαν τα σχέδια δολοφονίας εις βάρος του, εντούτοις δεν τον προστάτευσαν.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese