Τα γενέθλια του γιόρτασε ο γνωστός επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος παρέα με την αγαπημένη του, Αθηνά Οικονομάκου, στο εξωτικό…
Malibu. Η όμορφη ηθοποιός που διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο βρίσκεται στο ζενίθ της, περνάει στιγμές χαλάρωσης στην αγκαλιά του συντρόφου της στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι θέλοντας να ξεφύγει από τους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, αφήσαν για λίγο το νησί των ανέμων, που ο Φίλιππος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα, για να απολαύσουν τον έρωτα τους στην Αμερική. Το ταξίδι συνέπεσε με την ημέρα γενεθλίων του συντρόφου της Αθηνάς κάτι για το οποίο μας ενημέρωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Αγαπάει τα social media και φροντίζει να ποστάρει συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητας της προκειμένου να διατηρεί τη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους ζωντανή. Με μια επίσκεψη στον λογαριασμό της θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό μετά τις τελευταίες αναρτήσεις με τα μαγευτικά τοπία από τα μέρη που επισκέφτηκαν. Η Αθηνά ευχήθηκε στον αγαπημένο της αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία λάμπουν από ευτυχία. Φαίνεται πως τα παιχνίδια στη θάλασσα δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Το στιγμιότυπο απεικονίζει τη γνωστή ηθοποιό στην αγκαλιά του αγαπημένου της ενώ στη λεζάντα γράφει: «Χρόνια Πολλά αγάπη μου».

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese