Οι Leila, Liina και Lily Luik οι οποίες κατάγονται από το Ταρτού της Εσθονίας, πρόκειται να γράψουν ιστορία, καθώς θα είναι οι πρώτες τρίδυμες που θα…
αγωνιστούν η μια ενάντια στην άλλη στην ιστορία των 120 ετών των Αγώνων.

Οι τρίδυμες με σύνθημά τους «Trio to Rio» ξεκίνησαν να ασχολούνται σοβαρά με το στίβο σε ηλικία 24 ετών και τώρα έξι χρόνια μετά, πιστεύουν ότι μπορούν να σημειώσουν καλό χρόνο στο Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια τους, οι 30χρονες που ζουν στην Εσθονία, στηρίζουν η μία την άλλη ενώ συχνά προπονούνται όλες μαζί σαν μία ομάδα.

«Ήμασταν δραστήριες από μικρή ηλικία, μας αρέσει να χορεύουμε, μας αρέσει να είμαστε δραστήριες και αυτό μας έσπρωξε στον επαγγελματικό αθλητισμό», δήλωσε η Λίλι Λούικ.

Οι πανέμορφες αδερφές Λούικ γεννήθηκαν στην Εσθονία στις 28 Οκτωβρίου 1985 και αρχικά δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο χορό και την κολύμβηση, αλλά από το 2010 και έπειτα έχουν αφοσιωθεί στον στίβο.

Το 2014 έγιναν τα πρώτα τρίδυμα στην ιστορία που ανταγωνίστηκαν σε ένα ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όταν έτρεξαν στη Ζυρίχη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese