Για τις σχέσεις που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα και τις εκατέρωθεν…
επισκέψεις που έχουν γίνει μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης και αποκάλυψε ότι συμβουλεύει τον πρωθυπουργό.Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μιλώντας στο «ΣΤΙΓΜΑ FΜ» στην Ζάκυνθο αποκάλυψε
τις φιλικές σχέσεις που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εχθρός κ αν χρειαστεί μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση.

«Μιλώ συχνά με τον κ. Τσίπρα, τον επισκέπτομαι ή έρχεται σπίτι μου και τον συμβουλεύω χωρίς να ζητώ τίποτα ως αντάλλαγμα. Έχω καλές φιλικές σχέσεις μαζί του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεργαστώ μαζί του. Μέχρι τις εκλογές δεν θα γίνει καμία απολύτως συνεργασία. Εμένα με νοιάζει το καλό της χώρας, όχι οι καρέκλες και τα υπουργεία. Αν μετά τις εκλογές χρειάζονται οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων απαραιτήτως, δεν θα αφήσουμε την χώρα ακυβέρνητη» είπε.

«Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι είχε αυταπάτες, παρασύρθηκε από τον Βαρουφάκη, είναι ένα παιδί 40 ετών άπειρο και από τα οικονομικά και από την πολιτική, γι αυτό ζητώ οικουμενική κυβέρνηση, ο τόπος επιβάλλει μια ευρεία κυβέρνηση συνεργασίας», τόνισε.

Σημείωσε ακόμη ότι είναι: «Εχθρός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επεδίωξε το μπόνους των 50 εδρών σε συνεννόηση με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Έγκλημα αυτό που έκανε η Φώφη Γεννηματά, να μην ψηφίσει την απλή αναλογική κ να ανοίξει τον δρόμο στον Μητσοτάκη. Προφανώς τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη».

Για τον Κώστα Καραμνλή είπε ότι: «Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στη κεντρική πολιτική σκηνή. Κανένας πρώην πρωθυπουργός δεν επέστρεψε, κακώς κρατά και βουλευτική έδρα. Δεν υπάρχει χώρος για επιστροφή γιατί υπάρχουν πολλοί μνηστήρες.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese