Το Ποτάμι δεν πρόκειται να δώσει «λευκή επιταγή» σε κανέναν, υποστήριξε ο πρόεδρος του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, σε…
συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο».
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη και να πηγαίνει από εκλογές σε εκλογές» και ξεκαθάρισε ότι «έχουμε ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα δεσμευτεί για τις μεγάλες αλλαγές».

Όσον αφορά τη δημιουργία του λεγόμενου «τρίτου πόλου», ο κ. Θεοδωράκης κατέστησε αναγκαία τη δημιουργία «κάτι καινούριου», εξηγώντας ότι πρέπει «να πάρουμε τη χρήσιμη εμπειρία του παρελθόντος, χωρίς τα λάθη και τις αρρώστιες του».

Ερωτηθείς για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, η οποία προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «περιοδεύοντες θιάσους που είναι για τα πανηγύρια».

Καταλήγοντας, εκτίμησε ότι η Ένωση Κεντρώων αποτελεί το «κυβερνητικό back up» του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν στραβώσει κάτι με τους ΑΝΕΛ, θα βγει να στηρίξει την κυβέρνηση» σημείωσε.

«Εμείς, πάντως, θα προτείναμε να αναλάβει την εποπτεία του τηλεοπτικού χώρου. Έχει και εμπειρία με τόσα κανάλια που άνοιξε και πούλησε. Θα ξέρει από ισολογισμούς, συμβόλαια, διαφημίσεις, μισθούς, ασφαλιστικές εισφορές, φόρους» σχολίασε δεικτικά, στοχοποιώντας τον Βασίλη Λεβέντη.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese