Παραχωρούν δωρεάν, χωρίς αποζημίωση, τα χωράφια τους για τη συνέχιση του δρόμου Γάζι – Ανώγεια, κάτοικοι των Ανωγείων…
Σχετικό φάκελο με τις υπογραφές κατοίκων των Ανωγείων για την παραχώρηση, παρέδωσε σήμερα στον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ο δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του στο δήμο, τον εφημέριο και κατοίκους των Ανωγείων.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ και παραδώσαμε τις υπογραφές των κατοίκων των Ανωγείων για το τμήμα του δρόμου, για το νέο δρόμο Ηράκλειο – Ανώγεια – Πέραμα, ο οποίος αφορά το τμήμα των Ανωγείων. Μετά από συνεννόηση με τον περιφερειάρχη και το περιφερειακό συμβούλιο πέρυσι, υιοθετήσαμε τη λογική να απευθυνθούμε στους κατοίκους να υπογράψουν και να προχωρήσουμε σε απαλλοτριώσεις χωρίς αποζημίωση, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο δρόμος αυτός που για μας είναι ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό έργο» ανέφερε ο δήμαρχος Ανωγείων, Μανόλης Καλλέργης.

Ο περιφερειάρχης συνεχάρη τον δήμαρχο και τους κατοίκους των Ανωγείων χαρακτηρίζοντας την δωρεάν παραχώρηση των περιουσιών τους ως γενναία πράξη, όπως έγινε πρόσφατα με τους κατοίκους του Αστυρακίου οι οποίοι επίσης, όπως είπε, παραχώρησαν χωρίς αποζημίωση τις περιουσίες τους, για να μπορέσει η περιφέρεια να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου. Παράλληλα ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, εξέφρασε την πολιτική βούληση της περιφέρειας για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese