Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας…
των οχημάτων, στα παρακάτω τμήματα του Α/Κ Τατοΐου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ύψος της χ/θ 18+770, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, κατά το χρονικό διάστημα από 2-8-2016 έως και 6-8-2016, κατά τις ώρες 19:00΄ έως 06:30΄ της επομένης, ως εξής :

Α΄ ΦΑΣΗ:
Κλάδος εξόδου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Έξοδος από Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυση) – αριστερά στη Γέφυρα Λυκόβρυσης – δεξιά στην οδό Ερμού, εν συνεχεία στην παράλληλη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου – αριστερά στην οδό Λυκοβρύσεως – δεξιά στην οδό Χλόης, μέχρι την οδό Τατοΐου.
Β΄ ΦΑΣΗ:
Κλάδος εισόδου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Οδός Τατοΐου – δεξιά στην οδό Χλόης – αριστερά στην οδό Λυκοβρύσεως-δεξιά στην παράλληλη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου – δεξιά στην οδό Ερμού – αριστερά στη Γέφυρα Λυκόβρυσης και εν συνεχεία στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese