Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας…
των οχημάτων, στα παρακάτω τμήματα του Α/Κ Τατοΐου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ύψος της χ/θ 18+770, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, κατά το χρονικό διάστημα από 2-8-2016 έως και 6-8-2016, κατά τις ώρες 19:00΄ έως 06:30΄ της επομένης, ως εξής :

Α΄ ΦΑΣΗ:
Κλάδος εξόδου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Έξοδος από Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυση) – αριστερά στη Γέφυρα Λυκόβρυσης – δεξιά στην οδό Ερμού, εν συνεχεία στην παράλληλη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου – αριστερά στην οδό Λυκοβρύσεως – δεξιά στην οδό Χλόης, μέχρι την οδό Τατοΐου.
Β΄ ΦΑΣΗ:
Κλάδος εισόδου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Οδός Τατοΐου – δεξιά στην οδό Χλόης – αριστερά στην οδό Λυκοβρύσεως-δεξιά στην παράλληλη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου – δεξιά στην οδό Ερμού – αριστερά στη Γέφυρα Λυκόβρυσης και εν συνεχεία στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.