Ένα βίντεο από τη χρονιά που πέρασε, μια τούρτα και μια κάρτα που ετοίμασαν οι…
συνεργάτες της Χριστίνας Λαμπίρη για την τελευταία εκπομπή του «Με το καλημέρα» ήταν όσα χρειάζονταν για να κάνουν την παρουσιάστρια να δακρύσει.

Η Χριστίνα Λαμπίρη ξέσπασε σε κλάματα φανερά συγκινημένη για τις στιγμές που πέρασαν στην εκπομπή τη χρονιά που πέρασε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Με μία τρομερή ταλαιπωρία από τις 3.30. Αν δεν μου ζητούσε το κανάλι, αν δεν συζητούσαμε το μεσημεριανό, είχα αποφασίσει ότι θα το σταματήσω εντελώς φέτος. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ πια σωματικά και βιολογικά. Θα καταρρεύσω. Είστε πραγματική οικογένεια, θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα. Για την υποστήριξη, για τον αγώνα. Τον δύσκολο αγώνα που δώσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Και αποδεικνύει με τον τρόπο που ολοκληρώνουμε τη χρονιά μας φέτος ότι προφανώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να έχεις πολλά μέσα στη διάθεση σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τους ίδιους τους ανθρώπους, την ψυχή. Η τηλεόραση θέλει πρώτα αγάπη και ψυχή. Αυτό εισπράττετε κι εσείς τόσα χρόνια από εμάς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η παρουσιάστρια.

«Από τον Σεπτέμβριο θα μας έχετε κοντά σας πρώτα ο Θεός στη 1, κάθε μέρα Δευτέρα με Παρασκευή. Έχω και τον τίτλο αλλά δεν θα τον αποκαλύψω ακόμα, είναι πολύ νωρίς. Ελπίζω να είμαστε αυτή η ομάδα και πιο δυνατή. Ακόμα και αν δεν είμαστε, θέλω να ευχηθώ στα μέλη της ομάδας που θα αποχωρήσουν να έχουν έναν πολύ όμορφο δρόμο, πολύ όμορφη συνέχεια και να φτάσουν τόσο ψηλά, όσο το θέλουν οι ίδιοι. Σας αγαπώ απέραντα, σας ευχαριστώ για όλα» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese