Τη δυνατότητα να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών… κυβερνητικών αποστολών προσφέρει νέα τροπολογία που ψηφίστηκε με την αιτιολογία μάλιστα του επείγοντος, ενόψει του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στην Πάρο.

Η (ν)τροπολογία, βάσει της οποίας το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών, κατατέθηκε και ψηφίστηκε με την αιτιολογία του… επείγοντος προκειμένου να καλυφθεί και η επικείμενη κυβερνητική αποστολή στην Πάρο, την ερχόμενη Παρασκευή, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως μάλιστα κατήγγειλαν στελέχη της αντιπολίτευσης, στη συγκεκριμένη αποστολή θα μετέχουν συνολικά 54 άτομα!!! Τόσα άτομα κρίθηκε αναγκαίο από την κυβέρνηση να παραστούν στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του νησιού…

Στο αιτιολογικό της κατάθεσης της ρύθμισης πάντως, αναφέρεται ότι απαιτείται η τροπολογία «προκειμένου να διευκολυνθεί το κυβερνητικό έργο, λόγω της ανάγκης συνολικής παρουσίας και εκπροσώπησης της χώρας».

Τουλάχιστον έβαλαν πλαφόν 60 άτομα…

Ενδεικτική πάντως είναι η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter.  • Peter Pan 4

    Ευτυχώς που είναι αριστεροί οι άνθρωποι…..αλλά και οι άλλοι που είχαν κυβερνήσει είχαν κάνει τα ίδια , και για αυτό να μην φωνάζει ο ένας στον άλλο κλέφτη….

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese