Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, κατά τη συνέχιση της έρευνας, αυτή τη φορά στο σπίτι του 43χρονου, που συνελήφθη στο Αγρίνιο για παράνομη οπλοκατοχή…

Θυμίζουμε ότι ο 43χρονος αρχικά συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας αφού οι αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 43χρονο βρήκαν στην κατοχή του ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε δύο σουγιάδες, ένα μαχαίρι, μια ξιφολόγχη, δέκα κάλυκες, τρία φυσίγγια και ένα βλήμα πολεμικού τυφεκίου.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 43χρονου, παρουσία δικαστικού επιμελητή, βρήκαν: δύο μεγάλα μαχαίρια, μία μεταλλική σπάθα παλαιού τύπου, ένα όπλο εκτόξευσης φωτοβολίδων, έναν «κεφαλοθραύστη» , μία μεταλλική αγκαθωτή σφαίρα , τρία λειόκαννα παλιά όπλα μεταλλικού τύπου (κουμπούρες), οκτώ κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλων όπλων, ένα πολεμικό φυσίγγιο πυροβόλου όπλου και ένα αναισθητικό σπρέι.

Ο 43χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Κατασχέθηκαν επιπλέον τρία λειόκανα όπλα, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, μια μεταλλική σπάθα  δύο μαχαίρια
Σε έρευνα που ενήργησαν χθες 24-7-2016, το πρωί, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 43χρονου, στο Αγρίνιο, βρήκαν ακόμα και κατέσχεσαν:

Τρία λειόκανα όπλα,
Ένα πιστόλι φωτοβολίδων,
Μια μεταλλική σπάθα,
Δύο μαχαίρια,
Ένας κεφαλοθραύστης,
Ένα σπρέι με παραλυτικό αέριο,
Οκτώ κάλυκες και ένα φυσίγγιο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese