Μετά το σόκ που υπέστη η Τουρκάλα δημοσιογράφος…
που την καλούσε στο κινητό της τηλέφωνο ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν για να απευθύνει διάγγελμα την ώρα της απόπειρας πραξικοπήματος, τώρα βρίσκεται μπροστά σε μία νέα πρόκληση. Δέχεται.. καταιγισμό προσφορών για να πουλήσει το κινητό της τηλέφωνο.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην Ιστορία και πολλοί είπαν ότι ένα iPhone (ο τύπος του τηλεφώνου που διέθετε η δημοσιογράφος Χαντέ Φιράτ, επικεφαλής του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου CNN-Turk στην Κωνσταντινούπολη) εξουδετέρωσε ένα πραξικόπημα, αφού έφερε στο προσκήνιο δυναμικά τον εξαφανισμένο μέχρι εκείνη την ώρα Ερντογάν.

Το ενδιαφέρον είναι όμως, ότι το τηλέφωνο αυτό έχει γίνει αντικείμενο… του πόθου πάμπλουτων, οι οποίοι προσφέρουν γη και ύδωρ για να το αποκτήσουν! Όπως έγινε γνωστό, Σαουδάραβες και άλλοι πάμπλουτοι οικονομικοί παράγοντες από την περιοχή του Κόλπου, έχουν αποδυθεί σε πλειστηριασμό καταθέτοντας δελεαστικές προσφορές στη δημοσιογράφο για την αγορά του ιστορικού τηλεφώνου.

Υπάρχουν ήδη πολλές προσφορές της τάξεως των 250.000 δολαρίων, ενώ «πλειοδότης» μέχρι στιγμής έχει αναδειχθεί ένας Σαουδάραβας κροίσος-επιχειρηματίας, ου χρησιμοποιεί το όνομα Αμπού Ρακάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, που πρόσφερε ένα εκατομμύριο σαουδαραβικά ριάλ, που αντιστοιχούν σε 266.000 δολάρια ΗΠΑ!

Δήλωσε, ότι πρόκειται για ένα iPhone που έσωσε ένα ολόκληρο έθνος, τους Τούρκους και απέτρεψε αιματοκύλισμα. Έτσι είπε… Διατύπωσε την επιθυμία να το αγοράσει και να το δωρίσει στο σαουδαραβικό εθνικό μουσείο για τους Άραβες, για να πληροφορηθούν τις συνέπειες των επαναστάσεων και των μαχών!

Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι ότι η δημοσιογράφος δείχνει να μην έχει δελεαστεί από τις προσφορές αυτές και δηλώνει ότι δεν έχει καν απαντήσει!  • Peter Pan 4

    Καλά κάνει και δεν το δίνει, γιατί αλλιώς θα βρεθεί στις ανδρικές φυλακές…….

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese