Συνολικά 11 μοτέρ μηχανημάτων σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και έξι σακούλες με παλιοσίδερα, έκλεψαν δύο άγνωστα άτομα…
από το κλειστό σφαγείο Κοφίνου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τα πάρουν μαζί τους αφού έγιναν αντιληπτοί από πρόσωπο που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20.20 χθες βράδυ άτομο που βρισκόταν κοντά στο σφαγείο Κοφίνου, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να κλέβουν αντικείμενα και να τα τοποθετούν εκτός του περιφραγμένου χώρου του σφαγείου.

Ωστόσο ο πληροφοριοδότης έγινε αντιληπτός από τους δύο άγνωστους δράστες οι οποίοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να πάρουν μαζί τους τα αντικείμενα που ήθελαν.

Το άτομο ειδοποίησε αμέσως τον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου μέλη του οποίου μετέβησαν στη σκηνή όπου αντιλήφθηκαν ότι οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στο χώρο κόβοντας την περίφραξη του σφαγείου.

Οι δράστες αφού έσπασαν τη μεταλλική κλειδαριά της αποθήκης όπου υπήρχαν φυλαγμένα διάφορα μηχανήματα και αντικείμενα του σφαγείου, άρχισαν να βγάζουν εκτός του περιφραγμένου χώρου, αυτά που ήθελαν να κλέψουν.

Εκτός του περιφραγμένου χώρου του σφαγείου η Αστυνομία εντόπισε 11 μοτέρ μηχανημάτων σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και έξι σακούλες με παλιοσίδερα.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese