Ο μεγάλος και ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα, Μαλίκ Ομπάμα, δηλώνει…
ότι θα ψηφίσει Τραμπ «για να ξαναγίνει σπουδαία χώρα η Αμερική». Η εξέλιξη αυτή προκαλεί προβληματισμό στο επιτελείο την Χίλαρι Κλίντον, ενώ βεβαίως, ο Τράμπ τρίβει τα χέρια του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τηλεφωνικά από το χωριό του στην «New York Post» (μένει πλέον στην αγροτική περιοχή  Kogelo στην Κένια) είπε: «Είμαι απογοητευμένος από την διακυβέρνηση του αδελφού μου. Ο Τραμπ μιλάει μέσα από την καρδιά του. Επίσης  με ενόχλησε που δεν ασκήθηκε δίωξη στην Χιλαρι Κλιντον για τα e-mail της. Δεν μπορείς να είσαι αμελής σε αυτά όταν είσαι υπουργός Εξωτερικών».

Ο Μαλίκ Ομπάμα πάντως έχει βγάλει και βιβλίο που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον αδελφό του. Σε αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Καντάφι ήταν απώλεια για την Λιβύη και ο θάνατός του ήταν εις βάρος της χώρας.

«Σε αυτό το ζήτημα ο αδελφός μου με απογοήτευσε πολύ», είπε ο Μαλίκ Ομπαμα.

Βούτυρο στο ψωμί του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως είναι η επιλογή του Μαλίκ, καθώς ο ίδιος έσπευσε να σχολιάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ενας επιπλέον λόγος που αυτή τη φορά θα ψηφίσει Ρεπουμπλικανούς είναι το γεγονός ότι δεν υιοθετούν τον γάμο ομόφυλων.

Ο Μαλίκ έφερε σε αμηχανία τον αμερικανό Πρόεδρο άλλη μια φορά,  όταν στον τρίτο του γάμο επέλεξε για νύφη μια ανήλικη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese