Οι διακοπές για μερικούς δεν έχουν αρχίσει ακόμα…για άλλους πάλι έχουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά με τα παρακάτω hacks μπορούν να ξαναπάνε στην πλησιέστερη παραλία και να δουν, δοκιμάζοντάς τα, ότι ισχύουν 100%!

Ποια είναι αυτά; Παρακαλώ, δείτε!

1. Αυτές οι πολύ εύχρηστες σακούλες για τα φαγητάκια μας, που κλείνουν από τη μια αεροστεγώς, είναι ό,τι πρέπει για να μην βραχεί το κινητό μας! Και το touchscreen λειτουργεί κανονικά, ναι!


2. Τα κατωσέντονα με λάστιχο για το στρώμα του σπιτιού σου βολεύουν τέλεια στην παραλία όταν δεν θες να μπει ούτε ένας κόκκος άμμου ανάμεσα στα δαχτυλάκια σου…


3. Κρύψε μέσα σε ένα τελειωμένο αντηλιακό (αφού το καθαρίσεις), τα λεφτά, τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου και άλλα πολύτιμα, που δεν θες να αφήσεις εκτεθειμένα όσο έχεις βουτήξει.


4. Μπορείς να κρύψεις τα «πολύτιμα» σου σε ένα πάμπερ μωρού, πριν βουτήξεις. Ποιος θα άνοιγε πάμπερ;


5. Και μιας και είπαμε για «μωρό»: Περάστε τα πόδια σας με ταλκ ώστε να φύγει γρήγορα & εύκολα η άμμος!


6. Γυρίστε το τιμόνι του αυτοκινήτου σας ανάποδα λίγο πριν βγείτε από το αμάξι. Έτσι, όταν θα μπείτε, δεν θα καούν τα χέρια σας αφού δεν βρίσκατε σκιά να το αφήσετε!


7. Έχεις καεί ε; Και πονάει; Το ξέρω. Χρησιμοποίησε αλόη. Η ανακούφιση θα είναι άμεση!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese