Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Κάντε την κίνηση ματ αλλάζοντας τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια…
στον καναπέ σας. Δείτε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς για πλήρη ανανέωση.

Τώρα το καλοκαίρι το σαλόνι σας μπορεί εύκολα να ανανεωθεί με μερικές μικρές και καθόλου ακριβές αλλαγές. Αλλάζοντας κάποιες λεπτομέρειες στον χώρο σας, αυτός θα μεταμορφωθεί εντελώς. Τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια στους καναπέδες είναι δύο από εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να μεταμορφώσουν το σαλόνι σας με ελάχιστα χρήματα. Άλλωστε ο καναπές αποτελεί βασικό έπιπλο του σαλονιού και ανανεώνοντάς τον θα ανανεωθεί και η διακόσμηση σε όλο το σαλόνι.

1ος συνδυασμός: Βάλτε έντονες αποχρώσεις και σχέδια στον καναπέ και διακοσμήστε με πιο safe μαξιλάρια Κάντε τον καναπέ το επίκεντρο της διακόσμησης επιλέγοντας ένα πιο παιχνιδιάρικο ριχτάρι με σχέδιο λαχούρι, που είναι τρεντ αυτή τη σεζόν, ή με ριγέ σχέδιο που είναι ένα πολύ καλοκαιρινό στιλ διακόσμησης. Βάζοντας έντονα σχέδια στον καναπέ, αυτός έρχεται στο επίκεντρο και έτσι μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο απλό για τα μαξιλάρια.

Tip Το μπλε και το γκρι είναι αδιαμφισβήτητα τα χρώματα της σεζόν και αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για το καλοκαίρι. Ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι μπλε-άσπρο ριγέ ριχτάρι της σειράς Ravelia σε συνδυασμό με μπλε και γκρι μαξιλαράκια.
2ος συνδυασμός: Βάλτε έντονες αποχρώσεις και σχέδια στον καναπέ και διακοσμήστε με ακόμα πιο πολύχρωμα μαξιλαράκια. Τολμήστε να βάλετε έντονα χρώματα στον καναπέ σας και (γιατί όχι) βάλτε ακόμα πιο έντονα χρώματα και σχέδια στα μαξιλάρια σας.
Tip 
Ο συνδυασμός διαφορετικών ριγέ υφασμάτων είναι επίσης ένα must που σας προτείνουμε και μας αρέσει πολύ. Φροντίστε μόνο να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα στις ρίγες για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Βάλτε, για παράδειγμα, ριχτάρι με ροζ-λευκές ρίγες στον καναπέ σας και από πάνω διακοσμήστε με μαξιλάρια με μπλε-άσπρες ρίγες.
Τοποθετήστε τα μαξιλάρια με τις ρίγες οριζόντια (αν το ριχτάρι σας έχει κάθετες ρίγες) για ακόμα περισσότερο στιλ αλλά και για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη αντίθεση ανάμεσα στο ριχτάρι και στα μαξιλάρια.
3ος συνδυασμός: Επιλέξτε μονόχρωμα ριχτάρια και παίξτε με πολύχρωμα μαξιλαράκια Αν δεν είστε των υπερβολών αλλά θέλετε μια μικρή τσαχπινιά στο σαλόνι σας τότε αυτός ο συνδυασμός είναι ο κατάλληλος για εσάς. Επιλέξτε μονόχρωμο ριχτάρι. Η σύνθεσή τους είναι 100% βαμβάκι, με νήμα ειδικής επεξεργασίας, φιλικό προς το περιβάλλον και είναι δροσερά και πανεύκολα στο σιδέρωμα! Το μπεζ και το γκρι είναι δύο καλές επιλογές που μπορούν να σας συντροφεύσουν όλους τους μήνες του χρόνου. Συνδυάστε με πολύχρωμα μαξιλάρια που θα αναβαθμίσουν τον καναπέ σας αλλά και όλο το σαλόνι.
Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τον μονόχρωμο καναπέ σας με κάποια πολύχρωμη τραβέρσα για το τραπεζάκι του σαλονιού. Αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει ζωντάνια, χρώμα και στιλ.
4ος συνδυασμός: Επιλέξτε μονόχρωμα ριχτάρια και μονόχρωμα μαξιλάρια για πιο μίνιμαλ στιλ Για τους πιο “συντηρητικούς” της παρέας έχουμε την πιο μίνιμαλ εκδοχή. Μονόχρωμα ριχτάρια σε συνδυασμό με επίσης μονόχρωμα μαξιλάρια. Εδώ και πάλι μπορείτε να παίξετε με χρώματα ή να επιλέξετε τελείως παλ γήινους τόνους. Το απαλό γκρι, το μπεζ, το μπλε και το μοβ είναι μερικές επιλογές με ενδιαφέρον.
Αν επιλέξετε αυτό το στιλ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα ανακατεύοντας παστέλ αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του πράσινου και του μοβ.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese