Πρόκειται για παγκόσμια τρέλα, αν όχι υστερία. Το κυνήγι των Pokémon έχει κερδίσει…
εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων ανά τον κόσμο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα αποτελέσματα της μανίας που έχει καταλάβει τους παίκτες δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Πρόσφατα στις ΗΠΑ κάποιοι μπήκαν σε μια ιδιοκτησία αναζητώντας τα πολυπόθητα Pokémon και πυροβολήθηκαν από τον ιδιοκτήτη ο οποίος τους πέρασε για κλέφτες.
Στις ΗΠΑ επίσης, όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως ένα σπάνιο Pokémon έκανε την εμφάνισή του στο Central Park, έκλεισαν όλοι οι δρόμοι γύρω από αυτό.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν πιο ασφαλή και κυρίως πιο αποτελεσματικό τρόπο για να χτυπήσετε υψηλό σκορ και κυρίως να το κάνετε ξεκούραστα. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια μοτοσικλέτα. Στη συνέχεια ένα σύστημα που προσαρμόζει το smartphone στο τιμόνι της μοτοσικλέτας, ακουστικά για να ακούτε τις ειδποιήσεις, νερό για να αντέξετε στη δίψα και βέβαια εφεδρική μπαταρία για το κινητό σας. Βέβαια χρειάζεστε και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που έτσι κι αλλιώς φοράτε όταν οδηγείτε μοτοσικλέτα (κράνος, γάντια, μπουφάν, κ.τ.λ.). English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese