Τους κέρδισε όλους με το υπέροχο νυφικό και στυλ της…

 Όταν όμως άναψε το γλέντι για τα καλά, πήρε το μπουζούκι και τους γοήτευσε! Η δεξίωση του γάμου έγινε στο Niforeika Beach hotel και η βραδιά ήταν υπέροχη για όλους!

Ο γάμος έγινε το βράδυ στον Άγιο Ανδρέα στην Πατρα και το τραπέζι στο niforeika beach. Η νύφη είναι Ελληνίδα, λέγεται Πόλυ Ιωαννίδου και ο γαμπρός είναι από την Ιταλία.

Ήταν ένας ξεχωριστός γάμος. Διαπολιτιστικός θα λέγαμε. Διακόσιοι από τους 300 και πλέον καλεσμένοι ήταν ξένοι. Ιταλοί, Ελβετοί, Γερμανοί Σκοτσέζοι και πολλοί Πόντιοι μιας και η καταγωγή της νύφης από τον παρέρα της είναι από Κιλκίς.
Η νύφη είναι βιολόγος μεγαλωμένη στην Πάτρα και εργάζεται στην Ελβετία ενώ ο γαμπρός είναι καθηγητής Πανεπιστημιου.

Όπως μας ενημερώνει ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας, που ήταν καλεσμένος στον ιδιαίτερο αυτό γάμο, δύο ορχήστρες μαζί με dj εναλλάσσονταν συνεχώς για να ικανοποιήσουν ολα τα γούστα…
Ενώ κάποια στιγμή, η νύφη έπαιξε στο μπουζούκι το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας για να το χορέψει ο αδερφός της που εργάζεται επίσης στην Ελβετία.

Όσο για την τούρτα ήταν τεραστίων διαστάσεων και “ταξίδεψε” μαζί τους σεφ από την Ιταλία! Κόπηκε στο χώρο που έγινε η δεξίωση με χορό όλων των καλεσμένων και υπό τον ήχο της ταραντέλας!
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese