Παρόλο που η μόδα στα κομοδίνα επιτάσσει πλέον τη χρήση και άλλων υλικών, το ξύλο αποτελεί σταθερή αξία και όχι μόνο λόγο…
ποιότητας. Δείτε τον βασικό λόγο που είναι καλό να επιλέγετε ξύλινα κομοδίνα στο υπνοδωμάτιό σας.

Σε κάθε υπνοδωμάτιο είναι καλό να υπάρχει τουλάχιστον ένα ξύλινο έπιπλο.Το ξύλο σαν υλικό μας βοηθάει να χαλαρώσουμε λόγω της φυσικής του προέλευσης. Αυτό το εκπληκτικό φυσικό υλικό, σύμφωνα με το φενγκ σούι, δημιουργεί μια πολύ θετική ατμόσφαιρα στο δωμάτιό μας γι’αυτό και αποτελεί την καλύτερη επιλογή διακόσμησης.

Το φενγκ σούι θεωρεί ως καλύτερα χρώματα για υπνοδωμάτιο τα «χρώματα του δέρματος», και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που το ξύλο είναι μια πολύ καλή επιλογή για το υπνοδωμάτιο.

Tip Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην επαγγελματική σας ζωή τοποθετήστε πάνω στο κομοδίνο σας ή σε κάποιο άλλο σημείο του δωμάτιο κάποιο χρυσό αντικείμενο. Το χρυσό είναι ένα χρώμα που το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος για καλό φενγκ σούι καθώς φέρνει οικονομική ευημερία στο σπίτι.

Ένα ξύλινο κομοδίνο ή ακόμα και μια συρταριέρα θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα πιο ζεστό οπτικά υπνοδωμάτιο. Χρησιμοποιήστε για τους τοίχους παλ αποχρώσεις, όπως μπεζ ή θαλασσί που είναι ιδανικά χρώματα για το υπνοδωμάτιο και ακολουθήστε μερικούς από τους παρακάτω κανόνες φενγκ σούι για να φέρετε την ευτυχία και την αγάπη στη ζωή σας.

1. Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά στη διακόσμηση.

2. Αποφύγετε να βάζετε το κρεβάτι με θέα προς την πόρτα.

3. Μην τοποθετείται το κρεβάτι σας ανάμεσα σε 2 πόρτες.

4. Μην κρεμάτε αιχμηρά αντικείμενα πάνω από το κρεβάτι σας.

5. Προτιμήστε να βρίσκεται το παράθυρο του δωματίου δεξιά από το κρεβάτι σας, αν αυτό ειναι εφικτό.

6. Ακουμπήστε το κεφαλάρι του κρεβατιού στον τοίχο.

7. Μην τοποθετείτε τον καθρέφτη φάτσα προς το κρεβάτι σας.

8. Προτιμήστε λάμπες στα πλαϊνά του κρεβατιού και όχι από πάνω.

9.  Αποφύγετε φυτά και νερό στην κρεβατοκάμαρα (ταυτόχρονα).

10. Μην επιλέγετε στρογγυλά κρεβάτια.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese