Επίθεση από τους κατοικίδιους σκύλους μιας οικογένειας στην Κομοτηνή δέχτηκε ένας άνδρας που βρέθηκε στην οικία για να…
επιδιορθώσει την κεραία της τηλεόρασης.

Ο άτυχος τεχνικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, με βαρύτατα τραύματα σε όλο του το σώμα. Για καλή του τύχη, ένας εκπαιδευτής σκύλων της ΕΜΑΚ, βρέθηκε στο σημείο και του έσωσε τη ζωή.

Ο 50χρονος είδε ξαφνικά τους δύο μεγάλους σκύλους Καυκάσου να ορμούν κατά πάνω του. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με συνέπεια να δεχτεί πολλαπλές δαγκωνιές στο σώμα, ενώ ούτε η ιδιοκτήτριά τους κατάφερε να απομακρύνει τα εξαγριωμένα τετράποδα. Σαν από μηχανής θεός, εμφανίστηκε ένας εκπαιδευτής σκύλων της ΕΜΑΚ που κατάφερε να γλιτώσει τον αιμόφυρτο άνδρα.

Ο 50χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολλά τραύματα στα χέρια και τα πόδια, και χειρουργήθηκε άμεσα, καθώς είχε κοπεί η αρτηρία του ενός χεριού και παρουσίαζε ακατάσχετη αιμορραγία.

Δυστυχώς παρουσίασε επιπλοκή και χρειάστηκε να χειρουργηθεί ξανά!

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα τις συνθήκες του περιστατικού.

Πηγή  • Peter Pan 4

    Πόσο βλακες μπορεί να είναι μερικά αφεντικά σκύλων? Περιμένεις άγνωστους στο σπίτι σου και έχεις αφήσει ελεύθερα τέτοια σκυλιά φυλακές και τι περιμένεις να κάνουν ? Νιαοι νιαου και χαρουλες στους ” εισβολείς”. Μα αυτή είναι ή αποστολή τους , και την έκαναν σωστά. Κοίτα να δεις που πάλι θα την πληρώσουν τα τετράποδα ζωντανά και όχι τα δίποδα…..

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese