Τις πύλες της ανοίγει σήμερα η καθιερωμένη καλοκαιρινή έκθεση βιβλίου, που διοργανώνει ο Σύλλογος…
Βιβλιοχαρτοπωλών Ν. Ηρακλείου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ.

Ωστόσο όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της έκθεσης έχει προγραμματιστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τετάρτη 20 Ιουλίου Ώρα 19.30. Το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ παρουσιάζει τη δραματοποίηση του βιβλίου “Ο αλυσοδεμένος ελέφαντας” του Χόρχε Μπουκάι. Με δυο ηθοποιούς, τέσσερις κούκλες και μια κιθάρα. Παίζουν ο Αντώνης Διαμαντής και η Ειρήνη Κουτσάκη.

Παρασκευή 22 Ιουλίου Ώρα 19.30. Το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ παρουσιάζει τη δραματοποίηση του βιβλίου “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετά” του Λουίς Σεπούλβεδα. Στην αφήγηση του παραμυθιού η Ειρήνη Κουτσάκη. Μουσική παίζει ο Αντώνης Διαμαντής.

Κυριακή 24 Ιουλίου Ώρα 18.30. Αγώνες επίδειξης σκακιού από τον Σκακιστικό Σύλλογο ΟΦΗ με την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Πρεδεστάκη.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Βιβλιοπωλών σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Δομήνικος Θεοτοκόπουλος και την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. θα παρουσιάσουν τη δράση “Σχολικά καλάθια αλληλεγγύης – Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη”.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese