Η Gisele Bundchen φέρεται να έχει τιμηθεί με έναν πολύ σημαντικό ρόλο στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που διεξάγονται στην πατρίδα της…

Σύμφωνα με την Βραζιλιάνικη εφημερίδα Extra, το supermodel θα παρουσιάσει την τελετή έναρξης στο διάσημο Στάδιο Μαρακανά της πόλης στις 5 Αυγούστου. Αν και οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένες, φημολογείται ότι ο πρώην Άγγελος της Victoria Secret – ο οποίος πέρσι αποχώρησε και επίσημα από τις πασαρέλες – θα περπατήσει για μία ακόμη φορά στον διάδρομο μέσα από μια «φουτουριστική πύλη» (που θα αντιπροσωπεύει και το βασικό θέμα της τελετής) προκειμένου να σηματοδοτήσει την έναρξη των Αγώνων. Μία τελετή που για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί από τη Νότια Αμερική.

Είναι γνωστό πως η Bündchen, η οποία ζει με τον σύζυγό Tom Brady και τα δύο τους παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι περήφανη για τη βραζιλιάνικη κληρονομιά της. Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε πως η ίδια θα κάνει μια εμφάνιση στο ντοκιμαντέρ Years of Living Dangerously, μια παραγωγή του National Geographic Channel που επικεντρώνεται γύρω από την καταστροφή του Αμαζονίου. “Είμαι ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω στην δεύτερη σεζόν του @YearsofLiving Dangerously ως ανταποκριτής, και θα έχω την ευκαιρία να εξερευνήσω την αποψίλωση των δασών και την κλιματική αλλαγή στην όμορφη πατρίδα μου, την Βραζιλία» είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese