Τους προηγούμενους μήνες, τους πέρασε στο στούντιο μαζί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο για να συνθέσουν τον δίσκο του Πασχάλη Τερζή, ένα δίσκο που ερχόταν μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Βασίλη Δήμα που δικαίως θεωρείτε ο «καλλιτέχνης των Καλλιτεχνών» καθώς μέχρι σήμερα, παρότι είναι στο νεαρό της ηλικίας, έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες σε πληθώρα καλλιτεχνών.

Ο νεαρός τραγουδιστής όπως όλα δείχνουν είναι συνεχώς κλεισμένος σε ένα στούντιο και ηχογραφεί τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, αυτή τη φορά δεν το έκανε για κάποιον άλλο αλλά για τον ίδιο του τον εαυτό.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Για πες» κυκλοφόρησε απευθείας οπτικοποιημένο, δείχνοντας την διάθεση που επικρατεί στον ίδιο για τα επόμενα σημαντικά αποτελέσματα που θέλει να φέρει στην καριέρα του.

Ο Βασίλης Δήμας δείχνει πιο ανανεωμένος από ποτέ και όπως όλα δείχνουν, ο φετινός χειμώνας θα είναι ιδιαίτερος για τον ίδιο καθώς το όνομα του ακούγεται σε κάθε καλλιτεχνική πρόταση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese