Το συγκρότημα των Mystique, είχε προκαλέσει έντονη αίσθηση. Τα τρία φρέσκα κορίτσια ήρθαν και άφησαν το δικό τους στίγμα, όμως μετά από…
λίγο διάστημα διαλύθηκε.

Από εκεί πρωτογνωρίσαμε την Ελένη Φουρέιρα, η οποία μέχρι σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Η όμορφη τραγουδίστρια ωφελήθηκε από την παρουσία της. Μία από τις άλλες τραγουδίστριες όμως, αποκάλυψε χθες τον λόγο διάλυσης των Mystique.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την όμορφη Αλκμήνη Χατζηγιάννη, η οποία τοποθετήθηκε σχετικά σε συνέντευξή της στο Πρωινούλι. «Μου έκανε πρόταση ο κ. Κοντόπουλος να πάω σε ένα συγκρότημα, το οποίο με τίμησε πάρα πολύ. Το ίδιο έκανε και με τις άλλες δύο κοπέλες κι έτσι δημιουργήθηκαν οι Mystique. Αυτό που είχαμε κοινό με τα κορίτσια και ήταν το σημαντικότερο για να ταιριάξουμε ήταν το χιούμορ. Μετά, από εκεί και πέρα, ο κάθε χαρακτήρας είναι ξεχωριστός. Το συγκρότημα διαλύθηκε γιατί προφανώς αποφασίσαμε ότι αυτό το πράγμα ίσως για κάποιες έχει ολοκληρωθεί, ίσως κάποια από τις κοπέλες ήθελε να κάνει προσωπική καριέρα, όπως η Ελένη που πήγε πάρα πολύ καλά. Γενικά ήρθε ένα τέλμα. Έχω πολύ επικοινωνία με την Μαρία, με την Ελένη δυστυχώς δεν έχω επικοινωνία», εξήγησε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese