Έφοδος σε πρακτορείο της ΟΠΑΠ Α.Ε πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 14/7/2016, στις 19:30 το βράδυ, άνδρες της …
Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συνέλαβαν 45χρονο ο οποίος λίγα λεπτά πριν, είχε καταθέσει εκατόν δέκα πέντε (115) δελτία Joker, τα οποία προέρχονται από παίχτες οι οποίοι τα είχαν παίξει σε εταιρεία του εξωτερικού, η οποία χρέωνε υπερτιμολογημένα κάθε στήλη για το συγκεκριμένο παιχνίδι (από 0,50 σε 0,75 λεπτά και κάποια άλλη εταιρεία από 0,50 σε 1€).

Μετά την επέμβαση συνελήφθησαν και οι δυο (2) ιδιοκτήτες του πρακτορείου της ΟΠΑΠ, οι οποίοι στο υπόγειο του καταστήματος είχαν διαμορφώσει για το δράστη ειδικό χώρο, επιτρέποντας του να εγκαταστήσει δικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή και εκτυπωτή όπου εκτύπωνε τα δελτία που έστελνε η εταιρεία του εξωτερικού και στη συνέχεια επέστρεφε στο Ισόγειο, όπου τα παρέδιδε στους ιδιοκτήτες του πρακτορείου της ΟΠΑΠ, προκειμένου αυτοί να τα περάσουν μέσα από τις τερματικές μηχανές.

Μετά από νομότυπη έρευνα που έγινε παρουσία του κ. Εισαγγελέα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν περισσότερα από έξι χιλιάδες 6000 δελτία, τα οποία είχαν κατατεθεί το τελευταίο οχτάμηνο.

Στη συνέχεια ο δράστης και οι δύο (2) ιδιοκτήτες οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και η δικογραφία ολοκληρώθηκε στις 5:15 το πρωί με τη κατάθεση το υποφαινόμενου.

Ο δράστης και οι δύο (2) ιδιοκτήτες του πρακτορείου της ΟΠΑΠ, θα οδηγηθούν σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι, ενώπιον του κ.Εισαγγελέα Λάρισας.

Ο δράστης αντιμετωπίζει πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα ( παράβαση νόμου 4002/2011 περί τυχερών παιχνιδιών). Οι δύο (2) ιδιοκτήτες του πρακτορείου της ΟΠΑΠ κατηγορούνται για συνέργεια.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese