Εδώ και ένα μήνα, βομβαρδιζόμαστε δίχως έλεος με τις φωτογραφίες και τις επιδείξεις αγάπης και πάθους, δύο διάσημων ανθρώπων, οι οποίοι αποφάσισαν…
ότι είναι μαζί, και δεν έχουν σταματήσει να το επιβεβαιώνουν σε καθημερινή βάση! Σε σημείο μάλιστα να έχουν γίνει ιδιαιτέρως κουραστικοί.

Αναφερόμαστε φυσικά στο ιδιαίτερο ζευγάρι, Taylor Swift και Tom Hiddleston, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να τερματίσουν το «γραφικόμετρο» και να… παντρευτούν!

Όπως αναφέρουν άτομα από το στενό τους περιβάλλον, ο Tom σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στην Taylor προφανώς θεωρώντας ότι η σχέση τους αυτό τον μήνα ακατάπαυστης φωτογράφισης και έκθεσης, έχει δοκιμαστεί και με το παραπάνω. Το ακόμα πιο ανησυχητικό, είναι ότι η θετική απάντηση της 26χρονης Swift θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Και καλά η Taylor φημίζεται για τις… τρέλες της. Εκείνος ο Tom τι ακριβώς έχει πάθει; Αν συνεχίσει έτσι, ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να μη γίνει ο νέος 007!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese