Γράφει η ειδική συνεργάτης, 
Ο κόσμος ζει την απόλυτη απελπισία: Έχει δουλειά αλλά δεν ξέρει…
τι θα ακούσει αύριο από το αφεντικό. “Απολύεσαι;” , “Περικοπές μισθού;” ή μήπως κάτι άλλο παρόμοιο; Κάθε μέρα είναι και μια νέα αγωνία για χιλιάδες εργαζόμενους – Δεν είναι μόνο αυτοί στο Mega ή στον Μαρινόπουλο.

Αν ψάξει κανείς γύρω του, υπάρχουν τόσες και τόσες επιχειρήσεις που δυσκολεύονται λίγο με τους φόρους που πληρώνουν, λίγο με τα capital controls και λίγο με όλα μαζί. Η οικονομική κρίση είναι στο χειρότερο σημείο της τώρα και πρέπει να γίνει κάτι.

Τι φταίει δηλαδή π.χ. ο Κώστας που έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει; Η Ρίτσα που θέλει να κάνει οικογένεια και ο κάθε Κώστας και η κάθε Ρίτσα που ζουν αυτήν την κατάσταση; Οι απλοί εργαζόμενοι τα τραβάνε όλα γιατί αυτοί θα μείνουν χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά και με τα έξοδα να τρέχουν. Όσοι έχουν και παιδιά, τι θα τους πουν; Δεν έχει γάλα σήμερα; Δεν έχει νέα ρούχα; Μιλάμε για σοβαρές καταστάσεις όχι απλά “Δεν πάμε διακοπές φέτος!” Ο κόσμος ζει δύσκολα! Πότε θα το καταλάβουν για να κάνουν κάτι;English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese