Ανάμεσα σε δεκάδες προφητείες και προβλέψεις για την καταστροφή του κόσμου, είναι μία… η οποία μας δίνει μόλις λίγες μέρες προθεσμία!…
Λέτε να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα; 16 και σήμερα!

Η πρόβλεψη του End Time Prophecies ορίζει την 29η Ιουλίου, ως τη μέρα που θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Σύμφωνα με αυτή, οι δύο πόλοι της γης θα αντιστραφούν και οι πόλεις θα καταστραφούν. Στη συνέχεια, ο Ιησούς θα εμφανιστεί πραγματικά πολύ θυμωμένος και θα τους αφανίσει όλους, εκτός από τους χριστιανούς, τους οποίους θα σώσει.

Αυτή η προφητεία πάντως είναι γεμάτη με στίχους της Βίβλου. «Την ημέρα που θα επιστρέψει ο Ιησούς θα υπάρξει αντιστροφή των πόλων. Ο παγκόσμιος σεισμός θα είναι τόσο ισχυρός που θα καταρρεύσει κάθε λόφος και κάθε βουνό» διατείνεται.

Σημειώνεται ότι αυτή η πρόβλεψη, η οποία είναι ανατριχιαστική εδώ που τα λέμε, συγκαταλέγεται ανάμεσα σε πολλές άλλες που δεν επαληθεύτηκαν! Για παράδειγμα, στις 6 Μαΐου ένας αστεροειδής θα χτυπούσε τη Γη… ενώ μια άλλη προφητεία έλεγε πως τον Ιούνιο ο Ομπάμα θα αποκάλυπτε πως είναι ο Αντίχριστος.   • Peter Pan 4

    Καλά που το έμαθα ….. Δεν θα πληρωσω την δόση της εφορίας και θα γλιτώσουμε και τον ΕΝΦΙΑ. Για την αντίστροφη των πόλων θα πρέπει δηλαδή να βάλω ανάποδα την μπαταρία στο κινητό? Παρακαλώ τον προφήτη να με ενημερώσει, γιατί καταστροφή χωρίς σελφι δεν την δέχομαι.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese