Αποτροπιασμό, ντροπή και φρίκη! Αυτές είναι μερικές λέξεις, οι οποίες ίσως μπορούν να περιγράψουν τις πράξεις ενός 48χρονου και μιας 50χρονης αλλά και το δράμα ενός 14χρονου κοριτσιού…

Ο ιδιοκτήτης ενός οίκου ανοχής στην Καλλιθέα αλλά και η 50χρονη «υπεύθυνη» του οίκου δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μία 14χρονη και τις υπηρεσίες που θα τους προσέφερε, μιας που το οικογενειακό περιβάλλον της έφηβης ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.

Έτσι δεν δίστασαν να την «εκπαιδεύσουν» στα ερωτικά παιχνίδια και βίτσια ώστε να ευχαριστεί τους πελάτες του οίκου ανοχής αλλά και όσους έκλειναν ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας… με αντίτιμο 80 ευρώ!

Μάλιστα, για να προωθήσουν το νέο τους «προϊόν» φωτογράφισαν την 14χρονη, γυμνή και σε πόζες με ερωτικά βοηθήματα και δημοσιοποίησαν το οπτικό υλικό σε ψεύτικο προφίλ στο facebook. Αυτό ήταν που εντόπισαν οι αστυνομικοί και με ένα δήθεν «ραντεβού» συνέλαβαν τους δράστες.

Η ιστορία του κοριτσιού
Η 14χρονη δεν έχει γνωρίσει καν τον πατέρα της. Μεγάλωνε σε ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι και το σχολείο. Βρήκε καταφύγιο… στο διαμέρισμα μιας 23χρονης «φίλης» της.

Ο συνδετικός κρίκος
Η 23χρονη «φίλη» της μικρής εργαζόταν στον οίκο ανοχής. Όταν οι «προϊστάμενοι» της είδαν την «χρυσή ευκαιρία» στο κορμάκι της ανήλικης, άρχισαν να την εκδίδουν!

Οι συλλήψεις
Στον οίκο ανοχής της Καλλιθέας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη «φίλη», έναν άνδρα που είχε το ρόλο του οδηγού, έναν που είχε το ρόλο του «πορτιέρη», εκδιδόμενες γυναίκες και την 14χρονη. Ο 48χρονος ιδιοκτήτης και η 50χρονη «υπεύθυνη» του οίκου ανοχής συνελήφθησαν στο κέντρο της ΑθήναςEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese