Ο Γιώργος Αυτιάς πέτυχε ένα ασύλληπτο ρεκόρ για… πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου , με ποσοστό 44,5% με τηλεθεατές όλων των ηλικιών δίνοντας απίστευτη δύναμη σε όλο τον πρόγραμμα του ΣΚΑΙ! 

Αυτό το νέο ρεκόρ , όλων των εποχών για πρωινή εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση ,εκφράζει την δύναμη και θέληση του κόσμου να ακούσει από το πλέον έγκριτο πρόσωπο.
Τι έρχεται για την τσέπη μας!

Ο Γιώργος Αυτιάς τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB για ένα απλό λόγο!

Ότι πει γίνεται! Πρώτος είπε ότι θα κόψουν το ΕΚΑΣ για 300.000 συνταξιούχους και έγινε, όταν οι Υπουργοί το διέψευδαν…Πρώτος είπε, ότι θα κοπεί το μέρισμα σε 280.000 συνταξιούχους και έγινε.

Πρώτος είπε, ότι θα κοπούν οι επικουρικές εν μέσω καλοκαιριού και θα γίνει, αφού Αύγουστο θα έχουμε μειώσεις στις Επικουρικές έως 35%! 
Μίλησε πρώτος για αλλαγές στα εργασιακά και έρχονται το Σεπτέμβριο! Στον ΣΚΑΙ τρίβουν τα χέρια τους, αφού τα νούμερα τηλεθέασης φέρνουν διαφημίσεις! 
Ρωτήσαμε τον Γιώργο αυτιά πώς τα καταφέρνει χρόνια τώρα να είναι στην κορυφή και μας απάντησε < δουλειά, συνέπεια, προσέγγιση της πραγματικότητας ευθύνη… και συνολική δουλειά από τους συνεργάτες μου και τους επιστήμονες που πλαισιώνουν την εκπομπή. 
“Η κοινωνία θέλει να μάθει τι του έρχεται… μετά τις αποτυχίες τριών μνημονίων.. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο !”
 Ο Γιώργος Αυτιάς έως και 25 Ιουλίου θα είναι στο πόστο του! Και του χρόνου πάλι ΣΚΑΙ….όσο για την πολιτική , κόβει δρόμο!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese