Γιατί έχουν να μιλήσουν χρόνια; H Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου, στο …
τηλεπαιχνίδι Mega Banca,  ήταν αρραβωνιασμένη με τον Χάρη Καλούδη, ο οποίος έπαιζε μπουζούκι στην ορχήστρα του Δημήτρη Κοντολάζου.

Ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του Καρολίνα, προκειμένου να επισφραγίσουν την φιλία τους με την παρουσιάστρια, της ζήτησαν να βαφτίσουν την δεύτερη κόρη τους.

Η Σοφία Κοντολάζου μιλώντας στην εφημερίδα Εσπρέσσο αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει με τη γνωστή παρουσιάστρια.

«Για μένα δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη -τη θυμάμαι πάντα ως συγγενή μου-, αλλά η αγαπημένη μου νονά και θέλω να την ξαναδώ», αποκάλυψε η κοπέλα.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω να μιλήσω με τη νονά μου πολλά χρόνια, αν δεν κάνω λάθος από τότε που ήμουν 13 ετών. Θυμάμαι όμορφες στιγμές μαζί της. Εγώ δεν αντάλλαξα ποτέ κάποια άσχημη κουβέντα μαζί της, ούτε συνέβη κάτι αρνητικό μεταξύ μας. Ερχόταν Χριστούγεννα και Πάσχα στα γενέθλιά μου -κυρίως στις γιορτές, γιατί ήταν απασχολημένη με την εκπομπή -και μου έφερνε δώρα ή πηγαίναμε μαζί να ψωνίσουμε. Από κει και πέρα, ό,τι κι αν συνέβη αφορά την ίδια και τους γονείς μου. Δεν ξέρω -ήμουν μικρή. Εγώ είμαι εντάξει μαζί της και, παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει τόσα χρόνια, για μένα είναι πάντα η αγαπημένη νονά μου. Και βέβαια, θα ήθελα να την ξαναδώ, να της ξαναμιλήσω απλά και ανθρώπινα, να δω τι κάνει».

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese