Με χιούμορ ήρθε η απάντηση από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα…
Η διάθεση των επιτελών του Μεγάρου Μαξίμου να υπερπροβάλει τα αποτελέσματα της επίσκεψης του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα και η διάθεση να μπουν σε απευθείας αντιπαράθεση με την κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, προκάλεσε τη διαδικτυακή αντιπαράθεση των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, που κάνει λόγο για ανώτατες κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση θεωρεί πως «αυτά που φέραμε από το Πεκίνο δεν τα είχε καν φανταστεί ο κ.Σαμαράς. Και αυτό το πετύχαμε, γιατί ακριβώς βελτιώθηκε η κατάσταση της οικονομίας».

Σαμαράς: «Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να φέρω πίσω ένα ποδήλατο»

Το σχόλιο του Μαξίμου δεν έμεινε αναπάντητο από τον πρώην πρωθυπουργό. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε σκωπτικά: «Βεβαίως, ποτέ δεν είχα σκεφτεί να φέρω πίσω ένα ποδήλατο».

Στο επιτελείο του κ. Σαμαρά, άλλωστε, δεν λείπουν τα δηλητηριώδη σχόλια για την επιλογή του κ. Τσίπρα να υιοθετήσει πλήρως κεντρικές επιλογές του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο ΤΑΡ και η εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κίνα στον ΟΛΠ, τις οποίες κατήγγειλε όχι μόνον ως αντιπολίτευση αλλά και τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese