Τέσσερα χρόνια χρόνια συμπληρώθηκαν πριν λίγες ήμερες, από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο καλύτερος ερμηνευτής του Αριστοφάνη, ο Θύμιος Καρακατσάνης…

Ήταν ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με σπουδαία κωμική φλέβα και μεγάλες δυνατότητες στο δράμα.

Αυτή είναι και η τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κορυφαίος αριστοφανικός ηθοποιός μας, δήλωνε πικραμένος για τα όσα συμβαίναν γύρω μας, αλλά και στον χώρο του θεάτρου, στις ολιγόλογες απαντήσεις του.

Είχε μιλήσει για την κατάσταση που βίωνε ο ελληνικός λαός… στέλνοντας τότε το δικό του μήνυμα  «Πρέπει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να βροντοφωνάζουμε ορισμένα πράγματα, η εμπιστοσύνη έχει χαθεί και ο κόσμος έχει σταματήσει να την ψάχνει».

Η συνέντευξη δόθηκε στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας «Λυσιστράτη» , όπου συμμετείχε και ο αποθανών Βασίλης Τσιβιλίκας-στα τελευταία πλάνα του βίντεο μάλιστα, οι δύο αυτοί σπουδαίοι θεατράνθρωποι συνυπήρχαν στην σκηνή.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese