Γράφει η ειδική συνεργάτης, 
Είναι η ταπεινή μου άποψη που ίσως δεν δώσει και κανένας σημασία, αλλά έτσι…
πιστεύω. Φυσικά και έχω δει σχεδόν όλα τα επεισόδια “World Party” εκτός από κάποιες Τετάρτες που είχα άλλες υποχρεώσεις. Θα μου λείψει. Ήταν η συνήθεια της εβδομάδας. Έβλεπα αυτά τα μέρη που ίσως δεν πρόκειται να δω από κοντά ποτέ μου. Μάθαινα πράγματα που ήταν πραγματικά ενδιαφέροντα και έβλεπα αυτούς τους νέους ανθρώπους να με ψυχαγωγούν και να το χαίρομαι.

Και ναι, προτιμώ να βλέπω “World Party” παρά την “Ελένη” τη Μενεγάκη που συνεχώς πουλάει προϊόντα σε ένα στούντιο. Ξαναλέω είναι η προσωπική μου άποψη και δεν χρειάζεται να συμφωνεί κανείς.

 Το “World Party” μπορεί να είναι μια δύσκολη εκπομπή, να έχει πολλά έξοδα και αυτά τα παιδιά να έχουν τραβήξει μεγάλη ταλαιπωρία στα γυρίσματα αλλά άξιζε. Και ναι, κι εγώ συγκινήθηκα χθες και θα μου λείψει αυτή η εκπομπή!  • Peter Pan 4

    Και εγώ προτιμώ να βλέπω στην τηλεόραση μου το κόκκινο κουμπί ανοιχτό. Ή μοναδική χρησιμότητα της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης είναι για το σεμεν της γιαγιάς και αν εχεις παλιάς τεχνολογίας τηλεόραση, γιατί αν είναι καινούργιας τεχνολογίας ούτε και για αυτό δεν κάνει.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese