Η Ευζωία των Αδέσποτων Ζώων της πόλης μας είναι υπόθεση όλων μας…
Η GAWF/Animal Action σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τους εθελοντές των «Εφτάψυχων» , ολοκλήρωσε το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, σε μια στοχευμένη προσπάθεια φροντίδας των αδέσποτων ζώων και βελτίωσης της ευζωίας τους.

Στόχος της συνέργειας με το Δήμο Αθηναίων ήταν να στειρωθούν 240 αδέσποτες γάτες από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε περιοχές υγειονομικού ενδιαφέροντος, στοχεύοντας στην εξισορροπημένη συμβίωση ανθρώπων και ζώων μέσα στο αστικό περιβάλλον. Η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων συνάδει με την εικόνα της πολιτισμένης ΕυρωπαΪκής πόλης που όλοι επιθυμούμε για την Αθήνα.

Οι αποικίες των 240 αδέσποτων γατών που στειρώσαμε, βρίσκονται στις περιοχές:

– Λυκαβηττός
– Κεραμεικός, Μεταξουργείο, Θησείο, Πλάκα, Μοναστηράκι, Ψυρρή, Ερμού, Ομόνοια
– Νοσοκομεία Παίδων, Ευαγγελισμός, Νίμιτς, Αλεξάνδρα (περιφερειακά)
– Εργοστάσιο Softex

Διαδραστικός Χάρτης με λεπτομέρειες από τις περιοχές:
https://zeemaps.com/edit/cv0zId_xkFFkMkGE7blnPIN9-XuH5cMF

Ένα ζευγάρι, μη στειρωμένων γατών, μπορεί να είναι υπεύθυνο για τη γέννηση έως και 20.000 νέων ζώων μέσα σε πέντε χρόνια. Η GAWF/Animal Action μέσω των προγραμμάτων ελέγχου πληθυσμού αδέσποτων ζώων, προσπαθεί να συμβάλλει στην αποτελεσματική και ανθρώπινη αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων, στη διασφάλιση της υγείας τους και στην πρόληψη της δημόσιας υγείας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την προστασία και τη βελτίωση της ζωής των αδέσποτων ζώων με τα προγράμματα στειρώσεων στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα με τις τοπικές συνεργασίες με τους Δήμους και τα φιλοζωικά σωματεία.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και συνεργασία:
Στο Δήμο Αθηναίων, στους εθελοντές των «Εφτάψυχων» καθώς και σε όλο το προσωπικό του κτηνιατρείου της κας Καλλιόπης Μαρούλη.

Τα ζώα χρειάζονται τη βοήθειά μας!

Για Δωρεές : Eurobank, GR3302602210000310101492538English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese