Το εν λόγω άρθρο αναφέρεται στα κορίτσια που κοιτούν και την παραμικρή λεπτομέρεια στο look τους (στις beauty τελειομανείς), ακόμη και… την έντονη αντίθεση που κάνουν τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά τους.

Σχεδόν κάθε φορά που χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου, θα έχεις έρχεσαι αντιμέτωπη με το ενοχλητικό ζήτημα- (μέγα ερώτημα)- πώς μπορείς να τα βάζεις χωρίς να φαίνονται αντιαισθητικά και κραυγαλέα πάνω στο κεφάλι σου, κοινώς, πώς μπορείς να τα κρύψεις με μαεστρία ανάμεσα στα μαλλιά σου. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου , θα έχεις παρατηρήσει πως η μεταλλική λάμψη πολλές φορές κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σου.

Και επειδή μαγικά ραβδάκια για να τα εξαφανίσουν δεν υπάρχουν… η hairstylist Kristin Ess από το «the Beauty Department» μοιράζεται μαζί μας το πολύ απλό τρικ , που κάνει τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά μας σχεδόν «αόρατα»!

Τη «μαγική» λύση έρχεται να δώσει για άλλη μία φορά το ξηρό σαμπουάν!

Η Kristin λοιπόν, προτείνει να ψεκάζεις τα τσιμπιδάκια (και από τις δύο πλευρές) λίγο πριν τα χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου με ένα ξηρό σαμπουάν κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου. Με αυτόν τον τρόπο, τα τσιμπιδάκια γίνονται ματ και δεν φαίνονται πολύ.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese