Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης έδωσε το παρόν το πρωί του Σαββάτου 2 Ιουνίου στη δράση αλληλεγγύης της… Περιφέρειας Αττικής για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για φοιτητές από την επαρχία που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Δήμαρχος μέσα από την εκπομπή η «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου που μεταδόθηκε ζωντανά από τη ραδιοσυχνότητα του alpha 989 κατ’ εξαίρεση από τις εγκαταστάσεις του διαμετακομιστικού κέντρου συλλογής ειδών υλικής συνδρομής της Περιϕερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα, στην Αγία Παρασκευή μεταξύ άλλων δήλωσε:

…..” ως Δήμαρχος για μια 20ετία θεωρώ ότι ο άνθρωπος είναι το κέντρο σε όλα και με αντιπροσωπεύει η έκφραση “άνθρωπος η απάντηση στην όποια ερώτηση”. Θα ήθελα εδώ να κάνω και εγώ μια προσφορά. Η εστία μας (Εστία τροφίμων του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης) η οποία θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην περιοχή, ταΐζει καθημερινά τουλάχιστον εκατό (100) άτομα και δίνει τρόφιμα σε εξακόσια (600) άτομα κάθε μήνα με την ευγενική χορηγία πολλών επιχειρήσεων και πολιτών. Δεσμεύομαι ότι όσοι από τους φοιτητές μαγειρεύουν θα μπορούν να έχουν μία φορά την εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ τα τρόφιμά τους από την Εστία Τροφίμων του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης”.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese