Πολλές γυναίκες ονειρεύονται έναν παραμυθένιο γάμο… ενώ δεν υπάρχει νύφη που να μην θέλει να λάμπει εκείνη την ημέρα φορώντας το τέλειο νυφικό!…

Τι γίνεται όμως όταν η νύφη παντρεύεται φορώντας ένα φόρεμα που μισεί; Στην περίπτωση της Μπιγιονσέ αποκαλύπτεται 8 χρόνια μετά τον γάμο της με τον Τζει Ζι.

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε αυτή την εβδομάδα όταν η μητέρα της, Τίνα Νόουλς, είπε ότι η τραγουδίστρια ήταν πολύ δυσαρεστημένη από το νυφικό που φόρεσε το 2008, στον γάμο της.

Αλλά γιατί αυτή η σούπερ σταρ φόρεσε αυτό το νυφικό και δεν το άλλαξε με κάποιο άλλο; Ο λόγος είναι απλός και συγκινητικός. Το νυφικό το είχε ράψει η μητέρα της και δεν ήθελε να την στεναχωρήσει.

Αν και δεν είπε τίποτα τότε γιατί φαίνεται πως δεν ήθελε να πληγώσει την μητέρα της, η οποία με πολλή αγάπη της έραψε αυτό το φόρεμα, η μαμά της το κατάλαβε.

Κάτι που έμενε κρυφό για όλα αυτά τα χρόνια… Το μόνο που είχε πει παλαιότερα η Μπιγιονσέ είναι πως θα αφήσει την κόρη της να διαλέξει μόνη της το νυφικό που θα θέλει να φορέσει.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese