Προφανώς το νέο διοικητικό σχήμα θέλει χρόνο να συντονιστεί και να επιδείξει έργο αλλά ακόμη στο εσωτερικό της Attica bank υπάρχουν… αποστήματα θα τα προσδιορίζαμε σε δύο τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της Attica bank με την αντικατάσταση Γαμβρίλη από την θέση του προέδρου, από την έλευση της Πουσκούρη που παλαιότερα είχε εργαστεί στην Γερμανική Ηypovereinsbank καθώς και η αναβάθμιση του Τσάδαρη ως εκτελεστικού μέλους είναι βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Επίσης η αντικατάσταση του Ιωαννίδη και η έξοδος του από το διοικητικό συμβούλιο αποτελεί κίνηση ανανέωσης.

Ωστόσο μόνο τα βήματα αυτά δεν φθάνουν καθώς ακόμη απαιτούνται κινήσεις εσωτερικής οργάνωσης – αναδιάρθρωσης ώστε να σπάσουν τα τελευταία αποστήματα.

Προφανώς το νέο διοικητικό σχήμα θέλει χρόνο να συντονιστεί και να επιδείξει έργο αλλά ακόμη στο εσωτερικό της Attica bank υπάρχουν αποστήματα θα τα προσδιορίζαμε σε δύο τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Θα μπορούσαμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες για το τι εννοούμε αποστήματα και ποιους αφορούν αλλά θα αναμένουμε τις σημαντικές αποφάσεις που θα παρθούν με στόχο την εξυγίανση της τράπεζας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese