Κανένα αποτέλεσμα, παρά την μεγάλη κινητοποίηση και τις εξονυχιστικές έρευνες που συνεχίζονται….

Ακόμη και ελικόπτερο του Στρατού με θερμικές κάμερες σηκώθηκε και ερεύνησε την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει επίσημα από το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Ο άτυχος 78χρονος από το χωριό Σπαρτιά, του Δήμου Στυλίδας, δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η κινητοποίηση που έχει γίνει τις προηγούμενες ημέρες από τις αρχές, είναι πρωτοφανής. Αστυνομία, Πυροσβεστική, 7η ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο, Δήμος, εθελοντές, συγχωριανοί και φυσικά οι δικοί του άνθρωποι, έχουν “χτενίσει” όλη την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες αργά το απόγευμα βρέθηκε η μια παντόφλα που φορούσε ο ηλικιωμένος όταν εξαφανίστηκε. Η παντόφλα βρέθηκε σε δασική περιοχή ανάμεσα στην Κάτω και Άνω Σπαρτιά και όπως λένε οι πληροφορίες την αναγνώρισαν οι δικοί του άνθρωποι.

Αν και στη συνέχεια οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη γύρω περιοχή, δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα άλλο ίχνος, μέχρι στιγμής, από τον 78χρονο άνδρα, ο οποίος μάλιστα πάσχει από Αλτσχάιμερ και άλλα προβλήματα υγείας.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη…
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese