Το τελευταίο της album, “25”, σημείωσε αυτή την εβδομάδα 176% άνοδο στις πωλήσεις…

Το τρίτο album της Adele επέστρεψε στην κορυφή των charts (από τη θέση #13 που βρισκόταν) μετά το gig της στο Glastonbury το περασμένο Σάββατο (25/6). Αυτή είναι η 13η συνολικά εβδομάδα που ο δίσκος βρίσκεται στη θέση #1.

Εφτά μήνες μετά την κυκλοφορία του, το
“25” έγινε πια διαθέσιμο και στο Spotify, με τις πωλήσεις να εκτοξεύονται εν μέρει λόγω των χρηστών που προσθέτουν τραγούδια στις playlists τους. Η Adele επιβεβαιώνει γι ακόμη μια φορά τον τίτλο της «χρυσό κορίτσι της βιομηχανίας» αφού τόσο το δεύτερο album της, “21”, όσο και το ντεμπούτο της “19” συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στις λίστες, στις θέσεις #9 και #13 αντίστοιχα.

Σχετικά με την εμφάνισή της στο Glastonbury, η Adele -που δήλωσε εκστασιασμένη onstage αφού εκπλήρωσε το μεγάλο της όνειρο να τραγουδήσει ως headliner στο μεγάλο Βρετανικό φεστιβάλ- κατάφερε με το υπέροχο show της να «σπάσει» πάλι το Ιντερνετ. Με ένα σετ που κάλυψε όλη τη δισκογραφία της, η τραγουδίστρια κατέκτησε αμέσως το κοινό, ξεκινώντας το show δυναμικά με το “Hello” και ερμηνέυοντας στο ενδιάμεσο όλες τις μεγάλες επιτυχίες της (“Skyfall”, Rolling In The Deep” κτλ) για να κλείσει ιδανικά με το Someone Like you”.

Δείτε εδώ τη setlist:

‘Hello’
‘Rumour Has It’
‘I’ll Be Waiting’
‘One and Only’
‘Water Under the Bridge’
‘Skyfall’
‘Hometown Glory’
‘Don’t You Remember’
‘Send My Love (To Your New Lover)’
‘River Lea’
‘Rolling in the Deep’
‘Make You Feel My Love’
‘Set Fire to the Rain’
‘When We Were Young’
‘Someone Like You’

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese