Ένας 53χρονος Αμερικανός ανάρτησε στην ιστοσελίδα Craigslist, που ειδικεύεται…
μεταξύ άλλων στις πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, την πιο παράξενη αγγελία για να αναζητήσει συγκάτοικο.

Ο μάλλον ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης του ράντσου «Marietta property» στην  Τζόρτζια των ΗΠΑ, αναφέρει ότι από το 1967 μένει στην κατοικία τριών υπνοδωματίων μέσα στο ράντσο σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά και τώρα αναζητά γυναίκα συγκάτοικο για να γίνει η σύντροφός του και πιθανόν η μελλοντική του σύζυγος.

Η υποψήφια συγκάτοικος δεν θα πληρώνει ενοίκιο, λογαριασμούς ή φαγητό, αλλά θα πρέπει να διαθέτει τα εξής προσόντα: Να μην είναι καπνίστρια, να μην πίνει ούτε να είναι χρήστης ναρκωτικών, να μην έχει τατουάζ ή piercing, να μην είναι ασθενής, να μην εκκρεμεί εις βάρος της ένταλμα σύλληψης και να φορά ρούχα από το νούμερο 48 και κάτω.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως έναν τρυφερό 53χρονο συνταξιούχο, που του αρέσουν οι αγκαλιές και τα φιλιά, είναι συντηρητικός χριστιανός, υποστηρίζει την οπλοκατοχή, αγαπά τους περιπάτους, δεν θέλει παιδιά ή κατοικίδια, δεν πίνει, δεν κάνει cyber sex ούτε σεξ από το τηλέφωνο.

Ο ίδιος αναφέρει ότι μέχρι σήμερα έχει κατακλυστεί από emails γυναικών που τον επαινούν για την ειλικρίνειά του.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese