Προθεσμία μέχρι σήμεραΤετάρτη έχουν οι δήμαρχοι Καντάνου – Σελίνου και Κισάμου να τα «βρουν»…
μεταξύ τους για το θέμα του Ελαφονησίου, διαφορετικά, η μεταξύ τους διαμάχη θα εκδικαστεί στο πλαίσιο τακτικής δικασίμου στο Ειρηνοδικείο Χανίων την Πέμπτη.

Αυτή ήταν στην ουσία η απόφαση της Ειρηνοδίκη που εξέτασε για πρώτη φορά την υπόθεση το πρωί της Δευτέρας.

Οι δύο δήμαρχοι που ερίζουν διεκδικώντας αμφότεροι, το Ελαφονήσι, μια από τις πιο γνωστές και προβεβλημένες ροζ παραλίες της Κρήτης, τα «έβαλαν» με αφορμή την τοποθέτηση ομπρελών στην παραλία της Βουλισμένης. Ο δήμος Κισάμου τον περασμένο μήνα, προετοιμαζόμενος για την καλοκαιρινή περίοδο, τοποθέτηση εξοπλισμό παραλίας στη Βουλισμένη, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από το δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου, που επίσης διεκδικεί διοικητικά την περιοχή, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά.

Η υπόθεση ξεκίνησε να δικάζεται στο Ειρηνοδικείο Χανίων χθες Δευτέρα, ωστόσο διακόπηκε καθώς η Ειρηνοδίκης ζήτησε από τους δύο δημάρχους να καταθέσουν μια σειρά συμπληρωματικών εγγράφων, αλλά κυρίως να προσπαθήσουν να τα «βρουν» μεταξύ τους.

Η προσπάθεια για τον μεταξύ τους συμβιβασμό θα πρέπει να τελεσφορήσει μέχρι αύριο Τετάρτη, διαφορετικά η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese