Μια νέα έκδοση του mobile… malware “Godless”, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη σε συσκευές που χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop ή προγενέστερη έκδοση, ανακάλυψαν οι ερευνητές ασφαλείας του Trend Micro.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 90% των συσκευών Android κινδυνεύουν άμεσα, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, ο συγκεκριμένος ιός έχει προσβάλει περισσότερες από 850.000 συσκευές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μια νέα έκδοση του mobile malware “Godless”, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη σε συσκευές που χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop ή προγενέστερη έκδοση, ανακάλυψαν οι ερευνητές ασφαλείας του Trend Micro. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 90% των συσκευών Android κινδυνεύουν άμεσα, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, ο συγκεκριμένος ιός έχει προσβάλει περισσότερες από 850.000 συσκευές σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά αν αναλογιστεί κανείς ότι η «μόλυνση» αυτή

Τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά αν αναλογιστεί κανείς ότι η «μόλυνση» αυτή μπορεί να εγκαταστήσει άλλες εφαρμογές στα κινητά ή ακόμα χειρότερα να θέσει σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη.  • Peter Pan

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγραψαν δύο φορές τα ίδια πράγματα στο ίδιο άρθρο. Άντε την επόμενη φορά κάντε το τρεις φορές για να το εμπεδωσουμε καλύτερα.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese