Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας του Γενικού Λυκείου Γαζίου ( 1995-2016) ετοιμάσαμε και παρουσιάζουμε στις… 29 Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8. 00 μ.μ. το Επετειακό Λεύκωμα του Λυκείου μας.

Το Λεύκωμα είναι γραμμένο από όλους μας και αναφέρεται στους καθηγητές και καθηγήτριες, στους μαθητές και στις μαθήτριες που διάβηκαν τις πόρτες του Λυκείου Γαζίου τα τελευταία 20 χρόνια. Πλούσιο φωτογραφικό Υλικό, Δράσεις και Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Ανταλλαγές μαθητών, Διακρίσεις, Θεατρικές Παραστάσεις, Αθλητικές διοργανώσεις κ.α. προβάλλονται με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το ιδιαίτερο Λεύκωμα.

Το αφιερώνουμε στην αξεπέραστη εκλιπούσα συνάδελφο Βάλια Σαπουντζάκη. Θα μας συντροφεύει πάντα το μοναδικό της χαμόγελο.

Η παρουσίαση του Λευκώματος γίνεται στα πλαίσια της γιορτής που διοργανώνουμε στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, μαζί με τις φετινές δράσεις και επιτυχίες του σχολειού μας. Στην εκδήλωση έχουμε καλέσει καθηγητές, μαθητές όλων αυτών των ετών καθώς και φορείς της Εκπαίδευσης και της Τοπικής Κοινωνίας.

Θα σας παρακαλούσαμε να καλύψετε αυτή την διοργάνωση και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με εκτίμηση,
Ζαφειρούλα Λεμονή
Διευθύντρια
ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese