Θλίψη για την Μαίρη Γκούμα που έκανε βουτιά θανάτου στη θάλασσα στην διαδρομή Βόνιτσας–Αμφιλοχίας. Μοιάζει σαν κατάρα,αφού…
.Πριν πνιγεί η 29χρονη στα νερά του Αμβρακικού είχε χάσει τον αδερφό της σε τροχαίο!

​Η φυσικοθεραπεύτρια Μαίρη Γκούμα που εργαζόταν στο spa του ξενοδοχείου “Porto Galini” είναι η άτυχη 29χρονη που χάθηκε στα νερά του Αμβρακικού, όταν το αυτοκίνητό της για άγνωστο λόγο βρέθηκε στη θάλασσα στην διαδρομή Βόνιτσας  – Αμφιλοχίας, κάπου κοντά στο Σπάρτο.

Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια είναι ότι πριν μερικά χρόνια χάθηκε σε τροχαίο ο αδερφός της Μαίρης Γκούμα και η ίδια για συναισθηματικούς λόγους οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Συντετριμμένοι είναι και οι συνάδελφοί της στο ξενοδοχείο, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της χαμογελαστής Μαίρης.

Η ίδια, λόγω και του άσχημου καιρού, όπως λένε οι μαρτυρίες, δεν ήθελε να ταξιδέψει αλλά το αποφάσισε, γιατί ήθελε να πάει στο Αγρίνιο να δει τους γονείς της.

Ήθελε να εργαστεί και αυτό το καλοκαίρι, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για να φτιάξει στο Αγρίνιο τη δική της επιχείρηση. Δεν πρόλαβε όμως. Οι δικοί της άνθρωποι είχαν δηλώσει το Σάββατο την εξαφάνισή της και τελικά εντοπίσθηκε το πρωί της Κυριακής από το σήμα του κινητού της.

Φωτο: e-maistros.gr

Πηγή English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese